Tratamentul parodontal

Tratamentul parodontal

Tratamentul parodontal reprezintă o abordare esențială pentru tratarea și gestionarea bolilor parodontale, cum ar fi gingivita și parodontita.

Această procedură are ca obiectiv restabilirea sănătății gingiilor și a țesuturilor care susțin dinții, contribuind astfel la menținerea unui zâmbet sănătos și la evitarea complicațiilor pe termen lung.

Tratamentul parodontal presupune:

  1. Diagnosticarea corectă: Tratamentul parodontal începe cu o evaluare detaliată a stării gingiilor și a țesuturilor de susținere ale dinților. Medicul dentist sau parodontologul va identifica și evalua gradul de severitate al bolii parodontale și va dezvolta un plan de tratament personalizat.
  2. Detartrajul: Îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare este o componentă cheie a tratamentului parodontal. Acest proces, numit detartraj, implică curățarea suprafețelor dinților pentru a îndepărta depunerile dure care pot cauza inflamații gingivale și afecta țesuturile de susținere.
  3. Terapia non-invazivă: În cazurile ușoare până la moderate de parodontită, terapiile non-invazive, cum ar fi răzuirea radiculară și netezirea radiculară, pot fi aplicate pentru a curăța și a trata suprafețele radiculare ale dinților.
  4. Îngrijire post-tratament: După finalizarea tratamentului parodontal, este important să urmați îndrumările medicului dentist privind igiena orală și să aveți grijă de gingii și de dinți. Vizitele regulate la medicul dentist pentru controale și curățări profesionale sunt esențiale pentru menținerea sănătății gingiilor și prevenirea recidivelor.

Beneficiile tratamentului parodontal:

Tratamentul parodontal poate ajuta la:

  • Reducerea sângerării gingiilor.
  • Prevenirea recesiunii gingivale.
  • Restabilirea sănătății gingiilor și a țesuturilor de susținere ale dinților.
  • Prevenirea pierderii de dinți.

Tratamentul parodontal este crucial pentru menținerea sănătății danturii și a gingiilor. Dacă aveți simptome precum sângerare gingivală, umflarea gingiilor sau disconfort oral, programarea unei vizite la medicul dentist este esențială pentru a evalua starea dumneavoastră orală și pentru a începe un tratament adecvat.

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient

Dorești o consultație

sau ai întrebări despre cum te putem ajuta?

Programare