Servicii

Aparat dentar Renew Dental Office Stomatologie Timișoara

Aparate dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive utilizate pentru a corecta problemele ortodontice ale dinților și alinierii maxilarelor.

Estetică dentară Renew Dental Office Stomatologie Timișoara

Estetica dentară

Estetica dentară reprezintă arta și știința de a transforma zâmbetul dumneavoastră într-o comoară a frumuseții și sănătății dentare.

Fațete Dentare

Fațetele dentare sunt proceduri stomatologice cosmetice în care se aplică straturi subțiri de material pe suprafața din față a dinților pentru a îmbunătăți aspectul acestora.

Implant dentar serviciu stomatologic Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel

Implanturi dentare

Dacă v-ați confruntat cu lipsa unuia sau mai multor dinți implanturile dentare pot aduce o transformare semnificativă și ar trebui să le luați în considerare.

Obturații fizionomice Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel

Obturații fizionomice

Obturațiile fizionomice sunt restaurări dentare realizate din materiale compozite sau ceramice care se potrivesc cu culoarea și textura naturală a dinților.

Profilaxia dentară

Profilaxia dentară reprezintă un set de măsuri preventive și terapeutice esențiale pentru sănătatea dumneavoastră orală.

Protetică dentară Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel

Protetica dentară

Protetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe restaurarea și înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați.

Stomatologie pediatrică Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel

Stomatologie pediatrică

Stomatologia pediatrică este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îngrijirea dentară a copiilor și adolescenților.

Obturații fizionomice Renew Dental Office Jebel Stomatologie Timișoara

Tratament endodontic

Tratamentul endodontic este o procedură specializată pentru a trata problemele la nivelul pulpei dentare și pentru a salva dinții afectați.

Tratament parodontal Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu

Tratamentul parodontal

Tratamentul parodontal reprezintă o abordare esențială pentru tratarea și gestionarea bolilor parodontale, cum ar fi gingivita și parodontita.

Programare