Implanturi dentare

Implanturi dentare

Obțineți un zâmbet impecabil cu implanturile dentare!

Zâmbetul vostru este cartea voastră de vizită, iar sănătatea dentară joacă un rol crucial în calitatea vieții voastre. Dacă v-ați confruntat cu lipsa unuia sau mai multor dinți, știți cât de frustrant și stânjenitor poate fi. Din fericire, implanturile dentare pot aduce o transformare semnificativă în viața voastră și ar trebui să le luați în considerare.

Implant bont dentar Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel

De ce să alegeți implanturile dentare:

  1. Recăpătați încrederea: Cu implanturile dentare, veți putea zâmbi cu încredere din nou. Nu veți mai fi stânjeniți de spațiile goale sau de protezele mobile.
  2. Funcționalitate îmbunătățită: Implanturile dentare se simt și funcționează ca dinții voștri naturali. Vă vor permite să mestecați eficient și să savurați toate alimentele preferate.
  3. Sănătate dentară: Implanturile dentare protejează restul dinților, evitând mișcarea acestora sau supraîncărcarea lor.
  4. Aspect natural: Implanturile sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu zâmbetul vostru și arată complet naturale. Nimeni nu va observa diferența!
  5. Durabilitate și confort: Implanturile dentare sunt soluții de lungă durată, cu o durată de viață semnificativă. Nu vă faceți griji cu privire la înlocuirea lor în mod regulat.

Cum să începeți:

Primul pas este să vă programați la o consultație cu echipa noastră de experți în implantologie dentară. Vom evalua starea actuală a sănătății dentare a voastră și vă vom oferi un plan de tratament personalizat. Cu tehnologie avansată și o abordare individualizată, vă garantăm că veți obține rezultatele dorite.

Implant dentar dinte Implant Renew Dental Office dr. Lisa Brădățanu Jebel Header

Etapele implantului dentar:

  1. Consultul inițial: Primul pas este programarea unui consult inițial cu medicul specialist în implantologie dentară. Aici, medicul va evalua starea generală a sănătății dentare a pacientului și va discuta opțiunile disponibile. Radiografiile și scanările pot fi necesare pentru a determina structura osoasă și pentru a decide dacă implantul este o soluție potrivită.
  2. Planificarea tratamentului: Odată ce a fost stabilit că implanturile dentare sunt potrivite, medicul va elabora un plan de tratament personalizat. Acesta va include detalii despre numărul de implanturi necesare, poziționarea lor și tipul de implant utilizat.
  3. Procedura de implant: În timpul procedurii de implant, medicul specialist va introduce implanturile dentare în osul maxilarului sau al mandibulei, acolo unde există spațiul gol cauzat de absența unui dinte. Procedura se realizează sub anestezie locală, ceea ce asigură confortul pacientului.

4. Perioada de vindecare: După inserarea implanturilor, se intră într-o perioadă de vindecare. Aceasta poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de starea de sănătate a pacientului și de complexitatea cazului. În timpul acestui interval, osul din jurul implantului se va lega de acesta printr-un proces numit „osteointegrare”, asigurând o fixare solidă a implantului.

5. Atașarea abutmentului și coroanei: După vindecare, se va atașa un mic conector numit „abutment” la implant. Abutmentul este folosit pentru a fixa coroana dentară personalizată, care va avea forma și culoarea dintelui natural. Coroana este vizibilă și va arăta complet naturală.

6. Îngrijirea dentală continuă: După finalizarea procedurii, pacienții trebuie să continue să aibă grijă de igiena orală și să efectueze controale dentare regulate. Curățarea regulată și igiena orală corespunzătoare ajută la menținerea sănătății implanturilor.

7. Beneficiile pe termen lung: Implanturile dentare oferă beneficii pe termen lung, inclusiv îmbunătățirea aspectului zâmbetului, facilitarea masticării alimentelor și menținerea sănătății osoase a maxilarului sau mandibulei.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice întrebări sau preocupări pe care le aveți pe parcursul acestui proces. Comunicarea deschisă și colaborarea cu echipa medicală sunt cheia succesului implantului dentar.

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient

Dorești o consultație

sau ai întrebări despre cum te putem ajuta?

Programare