Despre noi

Renew Dental Office

DESCRIERE

Cabinetul stomatologic Renew Dental Office este situat în comuna Jebel, județul Timiș și oferă o gamă completă de servicii stomatologice, de la proceduri de rutină la tratamente specializate.

Cabinetul se remarcă prin utilizarea tehnologiilor avansate pentru a asigura proceduri precise și confortabile pentru pacienți. Dr. Lisa Brădățanu și echipa sa se angajează să ofere servicii personalizate pentru a asigura rezultatele optime.

Serviciile oferite

DECLARAȚIA

1. Misiunea

Misiunea Renew Dental Office este să ofere servicii stomatologice de calitate superioară, participând la sănătatea orală a pacienților noștri.

2. Obiectivele

Ne angajăm să furnizăm îngrijire personalizată, bazată pe cele mai recente tehnologii și metode, asigurând un mediu confortabil și sigur. Echipa noastră de experți se străduiește să creeze zâmbete sănătoase și frumoase, abordând fiecare caz cu atenție și compasiune. Cu un accent puternic pe prevenție, educație și comunicare, dorim să construim relații pe termen lung cu pacienții noștri. La Renew Dental Office, obiectivul nostru este să transformăm experiența la dentist în ceva pozitiv și să contribuim la bunăstarea generală a comunității noastre.

3. Echipa

La Renew Dental Office, ne angajăm să protejăm confidențialitatea și intimitatea pacienților noștri. Medicii se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, cu o atenție deosebită acordată nevoilor și confortului pacienților. Suntem dedicați dezvoltării profesionale continue, respectului, comunicării eficiente și eticii înaltă. Echipa noastră promovează o atmosferă prietenoasă și colaborativă, asigurând pacienților experiențe pozitive și tratamente eficiente.

De ce RENEW Dental Office

Medici

Personal medical specializat, cu certificate de competență și experiență

Tehnologie

Aparatură medicală și proceduri de ultimă generație

Program

Program flexibil, care acoperă 12 ore din zi în cursul săptămânii

Accesibil

Cabinetul se află la doar 25 km de Timișoara, 15 minute cu autoturismul sau cu autobuzul

Prețuri

Oferim prețuri care respectă calitatea serviciilor și activitatea medicilor

Dedicare

Suntem dedicați nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă cele mai bune soluții

Dr. Lisa Brădățanu

Medic specialist endodonție
Dr. Lisa Bradatean Renew Dental Office

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, a ales să se specializeze în endodonție. În 2022, a obținut titlul de Medic Specialist în Endodonție. Cu o experiență solidă și cunoștințe avansate, Dr. Lisa Brădățanu oferă tratamente de înaltă calitate, rezolvând probleme complexe ale dinților.

  • Fațete dentare
  • Estetică dentară
  • Implanturi dentare
  • Protetică dentară
  • Tratamente endodontice la microscop
  • Stomatologie pediatrică
  • Obturații fizionomice
  • Aparate dentare
  • Profilaxie dentară
  • Tratament parodontal

0 pacienți mulțumiți

0 ore lucrate

0 ani de experiență

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient