Obturații fizionomice

Obturații fizionomice

Obturațiile fizionomice sunt restaurări dentare realizate din materiale compozite sau ceramice care se potrivesc cu culoarea și textura naturală a dinților. Aceste materiale sunt alese pentru a crea o restaurare invizibilă sau aproape invizibilă, fără a compromite funcționalitatea dintelui.

Ele sunt concepute pentru a fi rezistente, durabile și estetice, fiind folosite pentru tratarea cariilor, repararea fisurilor sau fracturilor și pentru îmbunătățirea aspectului dintelui.

Procedura de plasare a obturațiilor fizionomice:

  1. Anestezie: Înainte de a începe procedura, medicul dentist va administra anestezie locală pentru a asigura confortul dumneavoastră și pentru a evita orice disconfort pe durata intervenției.
  2. Prepararea dintelui: Dentistul va îndepărta țesutul afectat de carie sau va pregăti dintelui pentru obturație, asigurându-se că suprafața este curată și pregătită pentru a accepta materialul de obturație.
  3. Aplicarea obturației: Materialul compozit sau ceramic este aplicat în straturi și modelat cu grijă pentru a se potrivi cu forma naturală a dintelui. Acest material este apoi solidificat cu ajutorul unei lumini speciale.
  4. Finisarea și ajustarea: După ce materialul a fost solidificat, dentistul va ajusta obturația pentru a se potrivi perfect cu ocluzia (mușcătura) și pentru a asigura confortul pacientului.
  5. Evaluarea și polizarea finală: În final, obturația este evaluată pentru a se asigura că se potrivește perfect cu restul dinților și este polizată pentru a obține un aspect natural și lucios.

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient

Dorești o consultație

sau ai întrebări despre cum te putem ajuta?

Programare