Profilaxia dentară

Profilaxia dentară

Profilaxia dentară reprezintă un set de măsuri preventive și terapeutice esențiale pentru sănătatea dumneavoastră orală.

Aceasta include proceduri precum detartrajul, periajul profesional și Air-Flow, menite să vă ajute să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor.

Profilaxia dentară presupune:

Profilaxie dentară Renew Dental Office Jebel Stomatologie Timișoara
 1. Detartrajul: Detartrajul este o procedură de îndepărtare a tartrului și a plăcii dentare de pe suprafața dinților. Tartrul este o acumulare dură și aderentă care poate cauza carii și inflamații gingivale. Detartrajul vă ajută la:
  • Prevenirea cariilor dentare.
  • Reducerea riscului de boli gingivale.
  • Îmbunătățirea aspectului estetic al dinților.
 2. Periajul profesional: Periajul profesional este o procedură efectuată de către un igienist dentist sau medicul dentist pentru a curăța dinții și a elimina placa dentară și depunerile de tartru. Acesta include:
  • Curățarea în profunzime a dinților.
  • Polizarea danturii pentru a obține un aspect strălucitor.
  • Recomandări pentru îngrijirea dentară la domiciliu.
 3. Air-Flow: este o tehnică modernă care utilizează un jet de apă amestecat cu particule fine pentru a îndepărta placa dentară și petele de pe dinți. Această procedură are beneficii precum:
  • Curățare eficientă și delicată a dinților.
  • Îndepărtarea petelor și a colorării dentare.
  • Îmbunătățirea aspectului danturii.

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient

Dorești o consultație

sau ai întrebări despre cum te putem ajuta?

Programare