Protetica Dentară

Fațete Dentare

Fațetele dentare sunt niște straturi subțiri, personalizate, confecționate din ceramică sau material compozit, care se atașează pe fața frontală a dinților existenți.

Acestea sunt create pentru a corecta imperfecțiunile estetice ale dinților, precum decolorarea, forma inegală, mărimea inadecvată sau spațiile mici între dinți.

Fațetele dentare sunt, de asemenea, o opțiune pentru persoanele care doresc să aibă un zâmbet mai alb și mai strălucitor.

fatete dentare stomatologie timisoara jebel

Coroane Dentare

Beneficiile coroanei dentare

  • Înlocuirea dinților lipsă: Coroanele dentare pot fi utilizate pentru a înlocui dinții lipsă, fie individual, fie prin realizarea unei punți dentare. Aceasta restabilește alinierea corectă a dinților și funcționalitatea masticatorie.
  • Recuperarea dinților afectați: Atunci când un dinte este afectat de carii extinse, fracturi sau alte daune, o coroană poate fi aplicată pentru a-l proteja și restaura. Aceasta prelungește viața dintelui și evită extracția.
  • Prevenirea migrației dinților vecini: Atunci când un dinte lipsește, dinții vecini pot începe să migreze către spațiul gol, ceea ce poate duce la modificări ale aliniamentului dentar. Coroanele dentare înlocuiesc dinții lipsă și previn migrația dinților vecini.
  • Aspect natural: Coroanele dentare sunt create pentru a se potrivi perfect cu forma, culoarea și dimensiunea dinților naturali. Ele oferă un aspect estetic natural și se potrivesc cu ceilalți dinți.
  • Revenirea eficienței masticatorii: Atunci când dinții sunt deteriorați sau lipsesc, funcționalitatea masticatorie poate fi compromisă. Coroanele dentare restabilesc eficiența masticatorie, permițând pacienților să mestece alimente în mod corespunzător.

Tipuri de Coroane Dentare

Protetică dentară Renew Dental Office Jebel Stomatologie Timișoara

Coroana de Zirconiu

Coroana dentară din zirconiu este un tip de coroană dentară utilizată pentru a acoperi sau înlocui un dinte afectat sau deteriorat. Acest tip de coroană este realizat din zirconiu, care este un material ceramic foarte dur și rezistent.

Implanturi dentare Renew Dental Office Jebel Stomatologie Timișoara

Coroana Metalo-Ceramică

Coroana metalo-ceramică este un tip de coroană dentară utilizată pentru a acoperi sau înlocui un dinte afectat sau deteriorat. Au un aspect care îmbină caracteristicile metalului și ale ceramicii pentru a oferi o restaurare dentară durabilă și estetică.

Coroana Integral Ceramică

Coroana integral ceramică reprezintă o restaurare dentară care este fabricată în întregime din ceramică și nu conține niciun element metalic în structura sa, ceea ce o face să aibă un aspect estetic, potrivită pentru restaurarea dinților din zona frontală a gurii.

Punte Dentară

Punțile dentare se realizează atunci când pacienții au unul sau mai mulți dinți lipsă și doresc să îi înlocuiască pentru a restabili funcționalitatea masticatorie, estetica zâmbetului și sănătatea dentară.

Proteza Totală

Proteza totală este utilizată atunci când o persoană a pierdut toți dinții naturali dintr-o arcadă dentară (superioară sau inferioară) sau când dinții naturali sunt într-o stare atât de avansată de deteriorare încât nu mai pot fi păstrați sau restaurați.

Proteza Scheletată

Protezele scheletate sunt compuse dintr-un schelet de metal sau dintr-un material similar care servește drept cadru de susținere și din dinți artificiali, numiți și denticioare, care înlocuiesc dinții lipsă.

Ce spun pacienții despre noi:

Atenție la detalii

Recomand Renew Dental Office! Experiența mea a fost remarcabilă. Se pune o atenție deosebită la detalii, de la proceduri și până la comunicarea cu pacienții. Echipa este dedicată și profesionistă, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului dentar este perfect. Încredere și satisfacție totală!

Andrei M.

pacient

Program flexibil

Am găsit aici soluția perfectă pentru programul meu aglomerat. Au oferit un program flexibil care se potrivește nevoilor mele. Este ușor să programez la ei ședințele la ore convenabile. Se răspunde cu promptitudine și se asigură că experiența mea este lipsită de stres. Recomand cu încredere!

Patricia D.

pacientă

Soluții personalizate

Renew Dental Office a fost alegerea perfectă pentru problemele mele stomatologice complexe. Echipa lor de specialiști a fost eficientă în găsirea soluțiilor și în gestionarea tratamentului. Planul personalizat a fost bine pus la punct, iar rezultatele au fost remarcabile.

Victor K.

pacient

Tineri și profesioniști

Recomand Renew Dental Office! Echipa lor tânără și profesionistă mi-a oferit o experiență remarcabilă pentru câteva probleme dentare. Profesionalismul lor și rezultatele finale au fost impresionante. Pentru servicii stomatologice, Renew Dental Office este alegerea perfectă!

Denisa C.

pacientă

Prețuri corecte

La Renew Dental, am găsit prețuri corecte și transparente pentru serviciile stomatologice de înaltă calitate. Nu am avut surprize neplăcute la plata facturii, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță și încrezător în alegerea mea. Recomand cu încredere pentru calitatea serviciilor și corectitudine.

Radu B.

pacient

Dorești o consultație

sau ai întrebări despre cum te putem ajuta?

Programare